0
Domaći fudbal

Pobeda uz dva primljena gola

Objavljeno: 27.02.13 u 18:19

partizan-balkan

Dok su ostali klubovi igrali svoje utakmice 16. kola Jelen Superlige Partizan je nakon što je njegov meč prvog kola prolećnog dela prvenstva protiv BSK-a iz Borče odložen, igrao prijateljsku utakmicu sa Balkanom u kojoj je savladao beogradskog srpskoligaša sa 4:2 (1:1).

Na opšte iznenađenje 50-ak okupljenih gledalaca tim iz Mirjeva je prvi postigao gol i to preko Tomića u 11. minutu. Partizan je izjednačio u sudijskoj nadoknadi vremena golom Jojića, da bi Babić u 63., Knežević u 66. i Miljković u 73. minutu doneli ubedljivu prednost crno-belima. Konačnih 2:4 postavio je Kolaković u poslednjim momentima utakmice.

Ekipu Partizana u ovom meču vodio je pomoćnik Vladimira VermezovićaIgor Spasić, koji je pružio priliku čak 28. igrača.

Partizan (prvo poluvreme): Stojković,  Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Ilić (kapiten), Brašanac, Luka, Šćepović (od 42′ Jojić), Kojić.

Partizan (drugo poluvreme): Petrović, Marko Živković, Miljković, Tomašević (od 70′ Volkov),  Lazevski (od 70′ Aškovski), Lovre, Marković Saša, Babić, Jojić (od 70’Ninković),  Leo Silva, Knežević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter