2
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MAGIČNA NOĆ NA ‘MARAKANI’: Fenomenalna partija Crvene zvezde, na korak od Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 22:56

Perfektna partija Crvene zvezde!

Crvena zvezda je u okviru plej-ofa Liga Evrope dočekala ekipu rumunskog Kluža.. Predviđena je velika borba u ovom dvomeču, jer je reč o dve izrazito kvalitetne ekipe.

Naš predstavnik u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope, uspeo je da povede već u 5. minutu susreta, nakon sjajnog snalaženja Milana Pavkova, koji je glavom zatresao mrežu rivala. Usledio je veliki pritisak Kluža, ali je sjajno reagovala odbrana Crvene zvezde, predvođena kapitenom Milanom Borjanom.

Nagrada za zaista sjajnu igru ‘crveno-beli’ stiže nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena. Sjajan centaršut prema Milanu Pavkovu, koji pokazuje svu svoju genijalnost.. Grudima je spustio loptu Kataiju, koji se našao sam na svega sedam ili osam metara od gola, pa se egzekucija sjajnog fudbalera iz Srbobrana nije dovodila u pitanje.

Nije se zaustavila Zvezda ni tu.. Ivanić je u 66. minutu utakmice kako se to žargonski kaže ‘upecao’ jednu loptu na sredini terena, da bi potom sjajno proigrao Bena, koji je rutinski savladao golmana Kluža.

Novi pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Mirko Ivanić u 77. minutu utakmice.. Sjajno je korner izveo El-Fardu Ben, a najbolji u skoku bio je Ivanić, koji je Zvezdi doneo prednost od 4:0.

Crvena zvezda 4:0 Kluž 

Revanš je na programu za nedelju dana u Rumuniji, a srpski tim zaista ima sve u svojim rukama.. Velika prednost i šansa da drugu godinu u nizu igraju Ligu Evrope!

 

0
0

2 Komentara

  1. Odlicna partija, vidi se da se razgovaralo sa igracima. Problem je vise bio psiholoski nego znanja. Dragovic je fenomenalan stoper i mislim da od Belodedica nije bolji bio u Zvezdi. Lagano resava situacije, zna kako i gde da se postavi. Juce je odlican bio i Sanogo, toliko je kritikovan, ali evropske utakmice igra odlicno, oduzima lopte, zaustavlja protivnicke napade.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter