4
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 17: Aleksandar Katai (C) of Crvena Zvezda celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

STRAŠAN FUDBAL IGRA ZVEZDA: ‘Sevnula’ je Benova ‘levica’! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 22:38

Brutalna igra Crvene zvezde!

Jednostavno niko nije danas mogao da zadrži fudbalere Crvene zvezde, koji su igrali jedan fenomenalan fudbal. Nakon što je Pavkov u 5. minutu ‘načeo’ mrežu rumunskog Kluža, strelcima na današnjoj utakmici se pridružio i Aleksandar Katai krajem prvog poluvremena. Njemu je loptu grudima spustio Pavkov, a srbobranski fudbaler nije imao veće probleme oko egzekucije.

Nije se zaustavila Zvezda ni tu.. Ivanić je u 66. minutu utakmice kako se to žargonski kaže ‘upecao’ jednu loptu na sredini terena, da bi potom sjajno proigrao Bena, koji je rutinski savladao golmana Kluža.

Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj)
Beograd, 17.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zvezda sada ima sve u svojim rukama!

0
0

4 Komentara

  1. Borac Banjaluka je dobio ovaj nesretni Kluž sa 2:0 u regularnom delu utkmice i da je ostalo na snazi pravilo gola u gostima ode Borac dalje. Toliko o „strašnom“ fudbalu Cz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ben jeste juce dao gol, ali je generalno bio jedan od losijih juce. U prvom poluvremenu je toliko gresio da je prosto neverovatno. Ali, gol je dao onako kako i treba da se sutira u tim situacijama. Golmani se bacaju i uvek treba podici loptu dovoljno visoko da preleti golmana i udje u gol. Ivanic na primer u vecini slucajeva kad izadje sam ispred golmana sutira po zemlji i to ce uraditi u 8 od 10 slucajeva. Treba da nauci da sutira upravo ovako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter