1
Domaći fudbal

head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Mladost Lucani Beograd, 24.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

AKO ZVEZDA NE PROĐE ŠERIF, ČEKA JE TEŽAK POSAO: Crveno-beli saznali protiv koga mogu da igraju za LE, dve potencijalne mine su na tom putu!

Objavljeno: 02.08.21 u 13:38

Fudbaleri Crvene zvezde bore se za ligu šampiona…

Na tom putu imaju još dve prepreke, prvu u vidu moldavskog Šerifa i drugu u vidu boljeg iz dvomeča Dinamo Zagreb – Legija.

Naravno, u žiži interesovanja je potencijalni duel srpskog i hrvatskog šampiona, koji bi zatresao Balkan, jer se dva kluba nisu sastajala još od raspada bivše države, doduše, nešto tako je i dugo vremena UEFA branila.

Sada to nije slučaj, ali ostaje i jedanim i drugima da odrade posao u trećem kolu, a u slučaju eventualnog neuspeha sa timom iz Moldavije, crveno-beli su saznali koji bi im bili rivali na putu do grupne faze Lige Evrope.

Ukoliko ispadnu od moldavskog Šerifa, fudbaleri Crvene zvezde boriće se za Ligu Evrope protiv poraženog iz duela Jang Bojs – Kluž, odlučeno je žrebom u Nionu.

Sada je već jasno, da je crveno-belima mnogo lakše da na kraji izađu sa Šerifom, nego sa šampionom Rumunije ili najboljim timom Švajcarske.

0
0

1 Komentara

  1. Navijam za Zvezdu od 1979.g. i vremena Dr Pižona. Smatram da sa ovako katastrofalno sporim veznim redom u kome su Sanogo, Kanga i Ben, koji još od kada su u Zvezdi, nisu rešili ni jednu situaciju “1 na1”, u svoju korist, teško možemo bilo koga pobediti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter