0
ATP

FOTO: ATP Tour/Twitter

‘IZVINITE, MNOGO PRIČAM’: Novak Đoković izmamio aplauze publike u Londonu, čiji nije miljenik!

Objavljeno: 09.07.21 u 21:02

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale Vimbldona.

Prvi reket sveta je u tri seta savladaoa Matea Beretinija i došao na korak do odbrane trofeja u Londonu i 20. grend slem titule.

Posle velike pobede na dan kada je Ivanišević postao šampion Vimbldona imao je šta da kaže:

– Rezultat ne prikazuje realan tok meča, on je sjajno servirao i bolje igrao u prvom i dobrom delu drugog seta. Imao je sjajne šanse i hteo bih da mu još jednom aplaudirate za sve što je danas uradio. Ovo je bilo njegovo prvo polufinale Grend Slema i videli ste da je bio veoma emotivan, a videćete ga sigurno u završnici u budućnosti jer je izvandredan igrač, rekao je Đoković.

Velika borba viđena je na Centralnom terenu.

– Pa da. Toliko puta sam rekao i ponoviću sada da je ovo moj omiljeni turnir i moj omiljeni teren nema povlačenja, kada izađeš na teren o kom si sanjao kao dečak moraš da daš maksimum. Na svakom meču i onda da vidiš šta će biti. Odustajanje nikada nije bila opcija.

Ponovo se pričalo i o statistici, jer je Novak otišao u svoje 30. grend slem finale uz ogroman aplauz publike i 7. finale turnira u Londonu.

– U ovoj fazi moje karijere, Grend slemovi su mi sve. Bio sam privilegovan da ispisujem istoriju sporta koji volim i ispunjava mi srce svaki put kada čujem da se nešto istorijski dešava i kada je ulog veliki i moram da budem uravnotežen i da za mene postoji samo onaj naredni meč i da ne razmišljam ni o čemu drugom. Izlazak na teren u GS finalu je zaista nešto posebno. Izvinite, mnogo pričam, rekao je Đoković.

Novak Đoković finale Vimbldona igra u nedelju od 15 sati protiv Matea Beretinija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter