0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAJBITNIJI IGRAČ SE POVREDIO U DRUGOM KONTROLNOM MEČU: Partizan slavio protiv Kopera, strelac i Pantić!

Objavljeno: 30.06.21 u 21:12

Bili su znatno bolji.

Fudbaleri Partizana su u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji savladali Koper sa 3:0. Gledali smo dobru predstavu crno-belih, ali je pobeda ipak ostala u senci povrede Bibrasa Natha.

Izraelac je dobio jak udarac u rebro, pa je morao da napusti igru na poluvremenu. Težina povrede još nije poznata, ali se pretpostavlja da će Natho vrlo brzo biti na raspolaganju treneru Stanojeviću.

Dva pogotka za crno-bele postigao je mladi Marko Milovanović u 41. i 57. minutu. Takođe u strelce se upisao i povratnik u klub Danilo Pantić, koji je mrežiu protivnika zatresao u 78. minutu.

Zadovoljan sam, mislim da je sve bilo korektno i da smo kontrolisali igru sve vreme. Oni su fizički izuzetno jaka ekipa, dobra provera za nas u ovom trenutku kada smo izašli iz jakog treninga. Možemo biti zadovoljni, počeo je Stanojević i dodao:

Marko stalno koristi šansu, i u Turskoj je igrao. Nažalost, imao je česte povrede, on je još u razvoju. Pojačava rad u teretani i dokazuje se iz utakmice u utakmicu. On bi dobio i ranije šansu, ali imao je povredu pred kraj prvenstva. Sad polako ulazi u ritam.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter