0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

TRENER SE OPROSTIO OD ZVEZDE: ‘Žao mi je što nisam imao priliku da prisustvujem meču pred prepunom Marakanom’ (FOTO)

Objavljeno: 12.06.21 u 22:18

Sledeća destinacija je Švedska!

Stručni štab Dejana Stankovića će biti oslabljen u narednom periodu. Trener Miloš Milojević više nije član aktuelnog šampiona Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi stručnjak je još odavno pokazao svoj potencijal i nema sumnje da poseduje veliko znanje i kvalitet. Milojević je bio bitan faktor u ekipi Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO IZNENAĐENJE: Finska savladala domaću selekciju! (VIDEO)

Miloš će karijeru nastaviti u Švedskoj. Srbin uskoro i zvanično postaje šef stručnog štaba Hamarbija. Nema sumnje da je ovom transferu mnogo doprinela činjenica da Miloševa porodica živi upravo u Švedskoj.

Milojević se preko svog Instagram naloga zahvalio svima, a posebno legendarnom Dejanu Stankoviću.

FOTO: Instagram/ milos_cokna

-Zahvalan sam svim igračima i osoblju Crvene zvezde na divno provedenom vremenu. Posebno se zahvaljujem gospodinu Dejanu Stankoviću koji mi je pružio priliku da uz njega radim u mom omiljenom klubu. Dobri rezultati i dobri ljudi koje sam upoznao tokom prethodnih godinu i po dana će zauvek ostati u mom srcu. Jedino zbog čega žalim jeste to što nisam imao priliku da prisustvujem utakmici pred prepunom ‘Marakanom’, ali znam da su navijači bili uz nas sve vreme – napisao je Milojević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter