0
Extreme

FOTO: Instagram/julija_mma_pajic

DIJAGNOSTIKOVALI SU JOJ PRELOM NOSA: Nema milosti za ovakve greške, um je jači od kostiju! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.21 u 22:44

Moraće na pauzu.

Julija Pajić je doživela pravi debakl nakon tri pobede na startu karijere. Ona je poražena nokautom od Larise Pačeko i to na samom startu meča.

Julija se na svom Instagram profilu oglasila iz bolnice sa obaveštenjem da će morati na kraću pauzu. Istakla je da je bila samouverena, ali i da je napravila početničku grešku.

Zdravo svima, pre svega želela sam da vam se zahvalim svoj snazi koju ste mi dali pre, kao i posle borbe. Bila sam tako samouverena kad sam zakoračila u kavez da sam se osećala zaista dobro dok se ta levica nije „spojila“ sa mojom bradom. Ne znam kako sam mogla da napravim takvu grešku da krenem direktno, počela je Pajićeva.

Potom je dala do znanja da u kavezu nema milosti za ovakve greške. Takođe, rekla je i da će sledeći nastup biti definitivno bolji.

Zaista sam želela da pokažem svom timu kakav smo dobar plan imali, ali uradila sam sve suprotno, a u kavezu nema milosti za ovakve greške. Glava gore, pamtim svoju greške i radiću još više da to više nikada ne ponovim. Sledeći nastup će biti bolji, ok sam. Izgubila sam borbu, ali ne i nadu. To nije bilo za očekivati, moj um je jači od mojih kostiju, zaključila je Julija Pajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter