1
Extreme

PRELEPA CRNOGORKA PORAŽENA U RINGU: Jedva izvukla živu glavu!

Objavljeno: 07.05.21 u 19:49

Julija doživela je svoj prvi poraz profesionalnoj u karijeri.

Julija Pajić, koja je poreklom crnogorskih i bosanskih korena, nakon tri pobede na startu karijere poražena je od Brazilke Larise Pačeko. Larisa je već na startu meča zadala Juliji nekoliko ozbiljnih udaraca koje su uzdrmali mladu devojku I naterali je da se do kraja brani da ne bi doživela ozbiljnije povrede. Meč je održan u okviru američkog PFL-a (profesionalna liga boraca).

Brazilka je inače prošlogodišnja viceprvakinja lige i opravdala je ulogu jednog od favorita za osvajanje glavne nagrade od milion dolara.

Ovim porazom Jovana je znatno umanjila šanse da se nađe u polufinalu jer će joj za plasman biti potrebna pobeda brzim nokautom.

PFL funkcioniše tako da svi borci, ima ih 10, rade po dva meča, a onda četiri najbolja idu u polufinale. U prva dva meča sabiraju se bodovi za pobede, dodatni bodovi za prekide i runde u kojima su ostvareni.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter