0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

RADONJIĆ POZIVA NA OPREZ: Pogledajte šta je trener crveno-belih zamerio svojim igračima nakon pobede!

Objavljeno: 03.05.21 u 21:14

Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su prvu pobedu u polufinalnoj plejof seriji ABA lige. Crveno-beli su savladali Igokeu rezultatom 76:61.

Košarkaši sa Malog Kalemegdana ostvarili su prvi zacrtani cilj. Crveno-beli su poveli u polufinalnoj seriji plejofa ABA lige, bili su bolji od Igokee na kraju čak i ubedljivo – 76:61.

Nakon meča, trener crveno-belih Dejan Radonjić izneo je svoje utiske:

– Igokea je bila odlična u prvom poluvremenu, u oba pravca je bila vrlo dobra, precizna, skakali su bolje od nas, šutirali odlično… Mi smo taj deo utakmice odigrali ne baš na način na koji bi trebalo da se igra protiv ekipe kao što je Igokea – istakao je Radonjić u izjavi za ‘TV Arena sport’.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI NA KORAK OD FINALA: Zvezda se probudila u drugom poluvremenu, Lojd u poslednjoj četvrtini nokautirao Igokeu!

– Drugačije je bilo u drugom delu. Broj koševa (samo 19 primljenih, a 37 datih) govori da je odbrana bila dobra, ali ono što je bilo bitno, to je da smo gradili rezultat sve vreme, išli korak po korak, došli u situaciju da kontrolišemo utakmicu u završnici – jasan je trener Crvene zvezde.

On je takođe istakao da njegova ekipa i dalje mora da bude na visokom nivou.

– Ovo jeste bilo za vođstvo od 1:0, ali to je tek početak. Sigurno da očekujem tešku utakmicu broj dva. Igokea je pokazala da je izuzetno dobra i pozicija na kome je završila ligaški deo prvenstva, kao i ostvareni rezultati, nisu slučajni. Moramo da budemo na izuzetno visokom nivou ako želimo da i tada budemo uspešni – zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter