0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

CRVENO-BELI NA KORAK OD FINALA: Zvezda se probudila u drugom poluvremenu, Lojd u poslednjoj četvrtini nokautirao Igokeu!

Objavljeno: 03.05.21 u 20:39

Ekipa sa Malog Kalemegdana savladala je Igokeu rezultatom 76:61, tako da će imati priliku da se bori za petu titulu šampiona Jadranske lige.

Ekipa Dejana Radonjića na ovom meču je bila oslabljena neigranjem Marka Jagodića Kuridže, koji se na parketu neće naći do kraja polufinalne serije.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO JE SPREMAN DA ŠOKIRA FUDBALSKI SVET: Portugalski as se vraća u bivši klub – na pomolu transfer godine?

Večeras je presudila odlična igra u odbrani, pogotovo u drugom poluvremenu. Crveno-beli imali su veće probleme u organizaciji napada, a mučili su ih i slobodna bacanja.

Nakon prvih 20 minuta, od deset bacanja, pogodili su samo pet. Gostujuća ekipa pružila je svoj maksimum, a u nekoliko navrata pokušavali su da iznenade crveno-bele, i zadaju konačan udarac.

Meč je rešen u poslednjoj četvrtini, ekipa Dejana Radonjića napravila je seriju 15-2, a pečat na ovu utakmicu stavio je Lojd pogotkom za dva uz dodatno slobodno bacanje.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Lojd sa 21 poenom, pratio ga je Volden sa 13, dok je Dobrić postigao 12 poena. U ekipi Igokee, Atić je bio najraspoloženiji, postigao je 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter