1
Evropske lige

Đavoli sredili policajce

Objavljeno: 23.02.13 u 18:12

rafael-vidic-ferdinand

U terminu od 16 časova odigrano je pet utakmica 27. kola Premijer lige, a Junajted je bio siguran, Kazorla doneo bodove Arsenalu, dok je Norič preokretom uzeo ceo plen Evertonu.

Lider na tabeli Premijer lige Mančester junajted stigao je do novih tri boda nakon pobede u Londonu nad fenjerašem ekipom Kvins Park Rendžersa od 0:2. Silva je doveo „đavole“ u vođstvo u 23. minutu, a konačan rezultat svojim postavio je u 80. Rajan Gigs.

Arsenal je na Emirejtsu zahvaljujući golovima Kazorle u 6. i 85. minutu stigao do pobede nad nezgodnom Aston Vilom. Gosti su golom Delfa u 68. minutu imali bod u džepu sve do za njih kobnog 85. minuta kada je Kazorla obezbedio ceo plena za „tobdžije“.

Vest Bromvič Albion je kod kuće bio bolji od Sanderlenda rezultatom 2:1. Dvostruki strelac za domaće bio je Romelu Lukaku, dok je jedini gol za Sanderlend postigao Sesenjon.

Norič je napravio veliki preokret protiv Evertona i na svom terenu pobedio sa 2:1. Gosti su stigli do prednosti golom Osmana u 39. minutu i sve do 84. imali su bodove u džepu, ali onda je Kamara izjednačio, da bi potom u nadoknadi vremena bodove „kanarincima“ doneo Holt.

Vigan je na gostovanju rastavio Reding sa 3:0. Sa dva pogodtka na samom kraju prvog dela igre u 44. i 45. minutu, Aurona Kone je načeo Reding, a onda je početkom drugog poluvremena u 48. minutu Figueroa postavio konačan rezultat. Do kraja utakmice vredno pomena je bilo isključenje Pogrebnjaka u 55. minutu.

Rezultati:
KPR – Mančester Junajted 0:2
Arsenal – Aston Vilan 2:1
VBA – Sanderlend 2:1
Norič – Everton 2:1
Reding – Vigan 0:3

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Đavoli sredili policajce | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter