0
Evropske lige

FOTO: Twitter

AJNTRAHT SAVLADAO BORUSIJU: Kostić dva puta asistirao, Joviću nije potvrđen penal! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.21 u 18:29

Srbi su u odličnoj formi.

Prvo je Dušan Vlahović postigao sjajan gol protiv Đenove, a zatim dobre vesti stižu i iz Nemačke. Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su Borusiju rezultatom 2:1.

Filip Kostić je zabeležio dve asistencije, jednu na vrlo zanimljiv način. U pitanju je autogol Nika Šulca, za koji je Filip uputio centaršut. Igrao se 11. minut kada je naš reprezentativac poslao dobru loptu u kazneni prostor domaćih. Šulc je sigurno hteo da je izbije u korner, ali je greškom lopta završila u golu. Gol pogledajte OVDE!

U 40. minutu meča, nažalost nije potvrđen penal nad još jednim našim igračem, Lukom Jovićem. Samo 4 minuta kasnije, Humels je doneo izjednačenje Borusiji.

Nije Ajntraht imao sreće ni u 67. minutu kada je poništen gol Ilsankera. Ipak do zaslužena 3 boda stižu 20 minuta kasnije posle neverovatne asistencije Filipa Kostića. On je u punom trku uspeo da spreči da lopta ode u gol aut, a to je iskoristio Silva koji je pogodak postigao glavom. Akciju pogledajte OVDE!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter