0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA U ITALIJI: Lukaku golom u 119. minutu doneo pobedu Interu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.21 u 17:47

Fenomenalna utakmica je odigrana na stadionu ‘Artemio Franki’ u Firenci!

U okviru utakmice osmine finala Kupa Italije, Fiorentina je ugostila ekipu Intera. Gosti iz Milana su slavili nakon produžetaka rezultatom 1:2.

Ovo je bio susret dva čuvena trenera iz Italije. Sa jedne strane ekipu Fiorentine je predvodio Ćezare Prandeli, ali je mlađi kolega Antonio Konte bio uspešniji na današnjoj utakmici.

Inter je stigao do prednosti u 40. minutu meča! Arturo Vidal je namestio loptu na belu tačku i sigurnim udarcem savladao golmana domaće ekipe. Izjednačenje Fiorentini donosi Kristijan Kuame 13 minuta nakon početka drugog dela igre.

PROČITAJTE JOŠ: OBENG REGAN ZA HotSport: ‘Ako sve bude dobro, planiram da živim u Srbiji! Drago mi je što imam priliku da pojačam Mladost’

Do kraja regularnog dela meča, rezultat se nije menjao. Bilo je veoma interesantno, ali ni nakon prvog produžetka nije bilo golova. Kada su svi očekivali da će pitanje pobednika biti rešeno nakon izvođenja jedanaesteraca, reprezentativac Belgije se pobrinuo da do toga ne dođe.

Romelu Lukaku je u 119. minutu utakmice zatresao mrežu protivnika i tako doneo veliki trijumf svojoj ekipi. U ulozi asistenta našao se Nikolo Barela.

Celu utakmicu odigrao je Nikola Milenković,a Dušan Vlahović je u igru ušao u 52. minutu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter