0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

OBENG REGAN ZA HotSport: ‘Ako sve bude dobro, planiram da živim u Srbiji! Drago mi je što imam priliku da pojačam Mladost’

Objavljeno: 13.01.21 u 17:24

Iskusni fudbaler je novo pojačanje ekipe Mladosti iz Lučana.

Karijeru je gradio na Balkanu,a domaćoj javnosti je  postao poznat po nastupima u Superligi Srbije. Obeng Regan se vratio i nosiće dres ekipe Mladosti iz Lučana. U Srbiji je igrao za Čukarički i Napredak, a u Hrvatskoj je bio član Intera iz Zaprešića i Istre. Regan je govorio za HotSport o novom klubu i životu u Srbiji.

Iako si karijeru započeo u rodnoj Gani, moglo bi se reći da si prve profesionalne fudbalske korake napravio u Srbiji, kako se sećaš tog perioda?

OR: Moj prvi profesionalni ugovor bio je sa Napretkom, bio sam jako srećan, mogu da kažem da sam svoju karijeru započeo ovde u Srbiji. 

Napredak, Čukarički, Inter, gde si bio najbolje prihvaćen?

OR: Iz Napretka sam otišao u Čukarički, a zatim u Inter Zeprešić, svuda sam bio prihvaćen, igrači, radnici i treneri bili su dobri prema meni, ali i zadovoljni sa mnom.

Vraćaš se u Srbiju, ovog puta u ekipu Mladosti, kakva su očekivanja?

OR: Drago mi je što imam priliku da pojačam Mladost, nadam se da ćemo klub i ja imati dobru sezonu.

Da li nakon kraja igračke karijere planiraš da ostaneš da živiš u Srbiji?

OR: Ako sve bude dobro, planiram da ostanem ovde da živim jer je moja porodica iz Srbije -zaključio je fudbaler iz Gane u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter