0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NADAM SE NOVOM GOLU PROTIV NJIH’: Zvezdin Italijan zapretio Milanu!

Objavljeno: 15.12.20 u 13:56

Crvena zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa Milanom, a italijanski napadač priželjkuje spektakl protiv ekipe kojoj zna kako se postižu golove.

Dijego Falćineli je prvi Italijan u istoriji Crvene zvezde, a pored Dejana Stankovića, najbolje je upoznat s kvalitetima slavnog kluba, protiv kog je u prošlosti igrao.

– Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope, počeo je Falćineli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Mnogo puta je 29-godišnji napadač u karijeri odmeravao snage sa Milanom, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da im postigne gol.

– Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam, zaključio je Falćineli.

Podsetimo, Zvezda će Milan ugostiti 18. februara, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter