0
Evropske lige

Atletiko se prošetao do pobede

Objavljeno: 17.02.13 u 20:48

falkao

Atletiko Madrid će i posle 24. kola Primere da ostane na drugom mestu na tabeli pošto je trijumfom na gostovanju Valjadolidu od 3:0 (1:0) uvećao prednost u odnosu na Real na sedam bodova, makar u naredna dva sata dok kraljevski klub ne odigra svoj meč ove runde takmičenja.

Najbolji strelac Jorgandžija Radamel Falkao doveo je goste u vođstvo u 11. minutu. Neprepoznatljivo loša igra domaće ekipe, zbog koje je Miroslav Đukić često nervozno ustajao sa klupe kako bi ukazao svojim igračima na greške, ni u jednom trenutku nije mogla da ugrozi prednost Atletika. Kada je Dijego Košta u 53. minutu duplirao prednost Madriđana bilo je jasno da će gosti odneti ceo plen, da bi tačku na ovaj meč posle greške Antonija Rukavine u poslednjem minutu stavio Kristijan Rodrigez.

Kao što smo već rekli Atletiko ostaje na drugom mestu, ali sa velikim zaostatkom za Barselonom (-12), dok je Valajdolid usled pobeda Hetafea i Sevilje skliznuo za dva mesta na tabeli i sada sa 30 osvojenih bodova zauzima 12. mesto.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter