1
Evroliga

Teo ne voli zeleno

Objavljeno: 14.02.13 u 18:39

teo-cska-pao

Nakon dva uzastopna evroligaška poraza košarkaši CSKA su u 7. kolu druge faze ovog takmičenja ubedljivo savladali Panatinaikos sa 86:69 (25:15, 10:16, 31:19, 20:19).

Od samog početka meča armejci su nametnuli svoj ritam igre, a sada je već jasno da kada Milošu Teodosiću polazi sve od ruke tada CSKA sigurno dolazi do pobede. Srbin je odlično dirigovao igrom Moskovljana čije vođstvo gotovo da nije dovedeno u pitanje tokom celog meča.

Jedini momenat kada je Panatinaikos možda imao priliku da unese neizvesnot u meč desio se krajem druge deonice kada su Atinjani prišli na dva poena zaostatka. Međutim, usledila je odlična treća deonica ruskog šampiona koji je u jednom trenutku imao čak 26 poena viška. Na kraju su Grci ipak uspeli da koliko toliko spasu čast i da utakmicu završe sa „samo“ 17 poena manjka.

Moskovljane je do petog trijumfa predvodio već spomenuti Miloš Teodosić koji je postigao 20 poena (3/5, 4/6, 2/3), a dodao je još i sedam asistencija i  četiri skoka. Vrlo dobru partiju pružio je i Soni Vims koji je postigao 19 poena, Vladimir Micov je dodao 10, Nenad Krstić osam uz tri skoka, a Zoran Erceg pet poena. U gostujućem timu, koji je upisao treći poraz, najbolji je bio Jonas Mačijulis sa 15 poena, a pratili su ga Lazme i Gist sa po 12.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Teo ne voli zeleno | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter