1
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Igračima sam nakon Čukaričkog rekao svašta, većina nije za javnost!

Objavljeno: 01.11.19 u 15:29

Dan pred derbi utakmicu u kojoj će Partizan od 14 časova u subotu dočekati Vojvodinu na redovnoj pres konferenciji medijima se obratio Savo Milošević.

Partizan beleži dobre rezultate u Evropi, ali izostaju u prvenstvu.

– Zaključci mog stručnog štaba jesu da broj igrača sa kojima igramo nije dovoljan da bismo uspešno igrali na dva fronta. To nije opravdanje, nego činjenica. Postoji ogromna fizička potršnja i nemoguće je nadoknađivati konstantno. To je delom razumljivo. Postoji nešto što se zove psihološki aspekt, a to može da se prevaziće voljnim momentom. Velika je razlika u odnosu na igre u Evropi i prvenstvu – rekao je Milošević.

Milošević je još jednom istakao da je pred Partizanom težak niz utakmica. 

– Čak i da smo dobili protiv Čukaričkog čeka nas teška utakmica, a pogotovo u situaciji u kojoj smo. Nije samo jedna utakmica, već niz utakmica, Čukarički, Vojvodina, Mančester… psihološki momenat nije najbolji. Želja je da prodrmamo tim, ali ljudi neće razumeti opravdanje. MOramo da smognemo snagu, mentalnu i fizičku da prevaziđemo ove stvari. Imamo relativno lakši raspored nakon ovih mečeva. Do toga treba doći i preživeti – rekao je Milošević.

O motivaciji protivnika pred naredni meč Milošević je imao zanimljivu konstataciju.

– Svaki klub, a posebno manji timovi imaju veliku motivaciju kada igraju protiv Partizana, to je bar utisak koji sam ja stekao od kada sam ovde. Gospodin Lalatović. sa kojim imamo odlične odnose posebno je motivisan jer je on neko ko je ponikao iz Crvene zvezde. Gde je Lalatović bio njegov lični pečat video se na ekipi. Svi njegovi timovi igrali su slično. Na toj igri jedan na jedan insistira i u Vojvodiniu i nosioce svoje igre ‘vuče’ sa sobom gde god je moguće, poput Drinčića, kada to namesti njegove ekipe su jako nezgodne da im parirate. Vojvodina ima posle Zvezde i Partizana najskuplji tim i snaga leži u ekipi. Energija koju poseduju njegovi igrači je njegova zasluga – rekao je Milošević.

Upitali su novinari Miloševića očekuje li sutra reakciju igrača.

Sutra će morati da bude reakcije, da li će to biti dovoljno za pobedu, videćemo. Rekao sam više puta fudbal nije egzaktna nauka, ali očekujem reakciju -rekao je Milošević.

Otkrio je Milošević u kom sastavu će izaći protiv Vojvodine.

– Biće promena, ali ne zbog budućih mečeva, već zato što su neophodne. Odabraću onih 11 za koje smatram da mogu da dobiju utakmicu. Osim Lazara Markovića svi su spremni, tek nam sledi trening kao što znate – rekao je trener Partizana.

– Ne znam, vratiću se na priču da smo dobrim delom zaslužili dobru posetu. Ali usled lošijih rezultata ne mogu da predvidim kako će razmišljati naši navijači. Nemamo opravdanje, previše smo bodova izgubili. Morali smo mnogo bolje – istakao je Milošević.

Upitan šta je rekao igračima u svlačionici nakon poraza od Čukaričkog rekao je…

Svašta, ali većina toga nije za javnost – zaključak je Miloševića.

0
0
1 Komentara
  1. Možeš ti savo igračima pričari do ujutru kada su ti Miletić,Zdjelar,Ostojić,Urošević limitirani,Stojković postao rupa,Tošić je za penziju,Suma i Asano vrlo sumljivih kvaliteta…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter