31
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM: Zvezda odredila cene paketa za Ligu šampiona, da li mislite da je preskupo? (ANKETA)

Objavljeno: 31.08.19 u 14:20

Posle drugog uzastopnog ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda je objavila koje će biti cene karata za utakmice sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom.

Još uvek se oseća euforija među navijačima Crvene zvezde, a čelnici kluba odredili su cene paketa za sve one koji budu želeli ponovo da uživaju u utakmicama najelitnijeg evropskog klupskog fudbala.

Na prvi pogled čini se da su cene izrazito visoke, ali očigledno u Ljutice Bogdana imaju razlog zbog čega su to uradili, jer samo u slučaju da se rasproda severna tribina zarada bi bila oko milion evra.

Cene paketa za Ligu šampiona:

Sever – 12.000 dinara
Jug – 12.000
Istok centar – 30.000
Istok bok – 24.000
Zapad centar – 36.000
Zapad bok – 30.000
Zapad VIP – 60.000
VIP 1 – 90.000
VIP galerija – 90.000

Važna je napomena da vlasnici sezonskih karata imaju veliku privilegiju i popust od 50 posto na kupovinu paketa.

Ligu šampiona Zvezda otvara 18. septembra u Minhenu protiv Bajerna, a prvu domaću utakmicu crveno-beli će igrati 2. oktobra protiv Olimpijakosa.

Da li je Crvena zvezda odredila previsoke cene karata za utakmice Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
31 Komentara
  1. Nenormalne su cene! Gledali smo sve utakmice kvalifikacija Lige Evrope, Ligu Evrope, kvalifikacije LŠ i Ligu šampiona (do sad) ali moja petočlana porodica ne moze da priušti sebi ovakakv luksuz

    0
    0
    Odgovori
  2. A, šta ste hteli za džabe?! E, neće da može! Sada će se pokazati ko je istinski navijač Zvezde! Puna podrška za Terzića, Milojevića i upravu Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista ne brinite,dogodine Terzic objavljuje da je dug zvezde samo 15 miliona..za to vreme on ce napuniti svoje dzepove i uvlaciti svoje dupe onom pederasu

    0
    0
    Odgovori
  4. neverovatno bezobrazno visoke cene karata. za mene i sina 60000.Terzicu bez nas dvojice na Marakani. Vidimo se u Atini.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter