31
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM: Zvezda odredila cene paketa za Ligu šampiona, da li mislite da je preskupo? (ANKETA)

Objavljeno: 31.08.19 u 14:20

Posle drugog uzastopnog ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda je objavila koje će biti cene karata za utakmice sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom.

Još uvek se oseća euforija među navijačima Crvene zvezde, a čelnici kluba odredili su cene paketa za sve one koji budu želeli ponovo da uživaju u utakmicama najelitnijeg evropskog klupskog fudbala.

Na prvi pogled čini se da su cene izrazito visoke, ali očigledno u Ljutice Bogdana imaju razlog zbog čega su to uradili, jer samo u slučaju da se rasproda severna tribina zarada bi bila oko milion evra.

Cene paketa za Ligu šampiona:

Sever – 12.000 dinara
Jug – 12.000
Istok centar – 30.000
Istok bok – 24.000
Zapad centar – 36.000
Zapad bok – 30.000
Zapad VIP – 60.000
VIP 1 – 90.000
VIP galerija – 90.000

Važna je napomena da vlasnici sezonskih karata imaju veliku privilegiju i popust od 50 posto na kupovinu paketa.

Ligu šampiona Zvezda otvara 18. septembra u Minhenu protiv Bajerna, a prvu domaću utakmicu crveno-beli će igrati 2. oktobra protiv Olimpijakosa.

Da li je Crvena zvezda odredila previsoke cene karata za utakmice Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

31 Komentara

  1. Nenormalne su cene! Gledali smo sve utakmice kvalifikacija Lige Evrope, Ligu Evrope, kvalifikacije LŠ i Ligu šampiona (do sad) ali moja petočlana porodica ne moze da priušti sebi ovakakv luksuz

    0
    0
    Odgovori
  2. A, šta ste hteli za džabe?! E, neće da može! Sada će se pokazati ko je istinski navijač Zvezde! Puna podrška za Terzića, Milojevića i upravu Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista ne brinite,dogodine Terzic objavljuje da je dug zvezde samo 15 miliona..za to vreme on ce napuniti svoje dzepove i uvlaciti svoje dupe onom pederasu

    0
    0
    Odgovori
  4. neverovatno bezobrazno visoke cene karata. za mene i sina 60000.Terzicu bez nas dvojice na Marakani. Vidimo se u Atini.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa zato je uefa i odredila cene za Sve isto 70 evra liga sampion, a uefa 45 evra.. Da se ovi, Terzic i ostali ne bih pravili pametni.. To ce sve morati da koriguju.. A Bezobrazluk jeste..

    0
    0
    Odgovori
  6. Toliko mi je cena nerealna da mislim da je ovo neka fora, ili buva koju je neko pustio da bi se videlo do koje cene mogu da idu najviše! Posto neki pišu u tom smeru da bi ovu svotu platili, onda me ne bi ni čudilo da približno njoj i stave! Ja sam gledao sve mečeve, računajući ligu šampiona prošle godine, a ove ako stave ove cene, ne da neću gledati, nego ne bi vise ni da stave 500din kartu! Svi u štrajk u tom slučaju !!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. ZA ZVEZDU SE NAVIJA SVAKOG DANA A NE SAMO PROTIV VELIKANA…. Treba i skuplje da bude, za nas koji idemo da bodrimo klub svaku utakmicu za nas nema cenu, vi koji cekate da vidite nejmara, salaha i ekipu i ne trebate da dolazite… Ljubi vas brat puno

    0
    0
    Odgovori
  8. Kako vas nije sramota bre??? Sta hocete da idete na zapad za 800 dinara…pa idite bilo gde u evropu na utakmicu lige sampiona za manje pare…zalite se bolje sto rts nije otkupio prava da utorkom prenosi liga sampiona e to je sramota. A za karte tisina,ko ima taj ce da gleda, ko nema nek plati arenu 2000 pa nek onda gleda.

    0
    0
    Odgovori
    • O cemu ti bre pricas? U redu treba da budu skuplje ulaznice, ali ovo je bezobrazno skupo! Proverio sam paket karata za Barselonu je od 90-300 eura!

      0
      0
      Odgovori
    • Al ti decko pricas gluposti, raspitaj se malo kakve su cene u Evropi… za nase standarde(plate) preskupo…
      Dobili su 15 miliona sto su se plasirali i nije dosta.. bas sramota! Samo pare da se vrte…

      0
      0
      Odgovori
  9. Hvala za sve do sada, mogu da priustim sebi i 5 paketa al ovo je sramota, ako stvarno budu ove cene necu ih pratiti vise ni na tv-u.

    0
    0
    Odgovori
  10. Neko kaze, to je samo jedna plata. “Samoo”?!!! Pa jel to normalno…to je kao da je u bilo kom evropskom gradu paket za TRI, ponavljam, TRI utakmice 1.500e npr. Uzima li iko u obzir standard i plate u Srbiji kada odredjuje cenu karata? Slazem se da je ovo elitno takmicenje i da treba izdvojiti znatno vise novca, ali ovo je bezobrazno skupo!

    0
    0
    Odgovori
  11. Dal su oni normalni… Pazi meni koji treba 150 kilometara da dodjem do Beograda, +klopa, +neko pice, +benzin. itd… pored ovih 100 evra za kartu treba jos minimun 200… Preterali su. Neka hvala!

    0
    0
    Odgovori
  12. Ako hocemo LS da gledamo, moramo za to i platit. Ovo su jedni od najlepsih trenuako novije istorije i to nema cenu, tj mala je ako zels biti deo toga.
    Svi koji ocekuju nesto od ovog kluba, igraca, uprave i „sole pamet“ kako ii sta treba raditi, i imaju spisak zelja kada su u pitanju pojacanja i sta sve ne, evo prilike da se pokazu kao pravi i iskreni navijaci i podrze klub i ako cena karte mozda deluje deca… ali to je cena svega da bi klub funkcionisao na ovom nivou i bio deo evropsog krema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter