0
Evropske lige

Štoper Mančester Junajteda Nemanja Vidić zatražio je od navijača “Đavola” da ispoštuju navijače Liverpula

Vidić poziva na poštovanje Liverpula

Objavljeno: 21.09.12 u 11:39

Srpski internacionalac apelovao je na navijače Mančester Junajteda da posluže kao primer na predstojećem duelu sa Liverpulom. Ova dva tima se sastaju u nedelju, a to će biti prva utakmica na Enfildu otkako je nezavisna komisija obelodanila izveštaje o nesreći na Hilsborou.

Kapiten Junajteda će zajedno sa Stivenom Džerardom pred početak utakmice pustiti 96 crvenih balona u znak sećanja na žrtve ove velike fudbalske tragedije.

“Svestan sam kakve će emocije oživeti taj dan. Svi su. Verujem da će naši navijači primereno reagovati.”, rekao je Vidić.

“Cela Engleksa će biti na ispitu. Sve oči će biti uprte u nas, jer je ovo jedan od najvećih derbija sveta i moramo da napravimo dobru atmosferu i poslužimo kao primer deci.”

Nekolicina navijača Junajteda je pogrdno skandirala protiv Liverpula u prošlonedeljnoj utakmici sa Viganom, a Nemanja Vidić se nada da će se derbi sa Liverpulom pamtiti po dobrim stvarima.

“Fudbal je važan, ali nije važan koliko i sam život. Bilo čiji život.”, potom je dodao “Nije bitno da li je to nečiji život u Engleskoj ili u Srbiji ili u bilo kojem delu sveta. Mislim da je najbitnije da ispoštujemo svačiji život i da ćemo to i učiniti u nedelju.”, zaključio je Vidić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter