0
Evrokupovi

Partizan nije uspeo da savlada Nefči u 1. kolu Lige Evrope, skandalozan kraj, koškanje oko Stamenkovića

Bezidejna nula u Humskoj

Objavljeno: 20.09.12 u 23:06

Vladimir Vermezović je odlučio da meč protiv Nefčija počnu: Stojković – Miljković, Lazevski, Ivanov, Ostojić – S. Marković, Kamara – Ilić, Tomić, L. Marković – Mitrović. S druge strane za Nefči su meč započeli: Stamenković – Šukurov, Mitreski, Kulijev, Bruno – Sadikov, Ramos – Vobej, Imamverdijev, Flavinjo – Kanales.

Na startu meča nekoliko šuteva igrača Partizana sa distance, udarac su oprobali Saša Marković i Mitrović, ali su bili neprecizni. Partizan je imao inicijativu, a najbolju šansu su u prvom delu prvog poluvremena crno-beli imali u 14. minutu kada je Lazar Marković prošao po levoj strani, udarac Tomića je bio blokiran, a zatim šut Miljkovića brani Stamenković i izbacuje u korner.

Prvu priliku Nefči je imao u 29. minutu i to posle drugog kornera na meču, ali je Stojković bio odličan i izbacio u novi korner. U nastavku napada šutirao je i Sadigov, ali preko gola. sa istom igrom se nastavilo u u nastavku poluvremena, koje je završeno bez golova. Partizan je imao jalovu inicijativu, a Nefči je pokazao da će biti opasan iz kontri i prekida.
Nastavak nije doneo nikakvu promenu, ista meta isto odstojanje i 0:0. U 63. minutu Vermezović menja Sašu Markovića i uvodi mladog Jojića, što je predstavljalo znak za inicijativu crno-belih. Ali ništa od toga… Deset minuta kasnije nova izmena Stefan Šćepović ulazi umesto Mitrovića.

U 79. minutu dobar napad Partizana, ali opet nema završnice. Šćepović po desnom boku, proigrava Jojića, koji je blokiran, a ni u nastavku napada se ništa bitno nije desilo. Čitav meč gledali smo ovakve situacije, Nefči je igrao svoju igru, a crno-beli bezuspešno i bezidejno pokušavali nešto da učine. Zvižduci se odavno čuju sa tribina, navijači nemaju razloga da budu zadovoljni.

A u 94. minutu najbolja šansa za Partizan, Lazar Maković je uposlio Nemanju Tomića, koji ipak šutira pored gola za uzdahe sa tribina, ali i bod koji je Nefči sačuvao na ovom susretu, što mu je očigledno i bio prevashodni cilj. Vermezović će morati mnogo da radi sa ekipom kako bi se ispravile neke stvari, a u napadu će morati da bude mnogo više kreativnosti ne bi li se stiglo do nekog trijumfa u Ligi Evrope.

Na kraju je došlo i do koškanja, gurkanja ili čega god, pošto je Stamenković izgleda naglas nešto komentarisao i izazivao igrače Partizana, pa je zviždanje navijača prekinuto povicima “ubi, ubi, ubi cigana”.

H grupa – 1. kolo

Inter – Rubin 2-2 (Livaja 39, Nagatomo 90+2 – Rijazancev 17, Rondon 84)
Partizan – Nefči 0-0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter