0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Crvena zvezda sa dva napadača ruši ‘građevinu’ (SASTAVI)

Objavljeno: 17.03.19 u 16:12

Crvena zvezda u 27. kolu gostuje Radu na Banjici od 17 časova, a evo za kakve sastave su se odlučili Vladan Milojević i Zvezdan Milošević.

Kako je HotSport najavio tako će i biti. Crvena zvezda će i na Banjici igrati sa dva napadača. Umesto povređenog Ričmonda Boaćija u tim će mladi Dejan Joveljić. Naravno, najopasniji po odbranu Rada biće gorostasni Milan Pavkov. Na golu je Milan Borjan, dok će ispred njega biti ovog proleća standardna četvorka Milan Gajić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović i Filip Stojković. Za kreativni deo igra biće zaduženi Branko Jovičić i Dušan Jovančić, dok će po bokovima delovati El Fardu Ben i umesto povređenog Marka Marina biće Mirko Ivanić. Naravno, nije isključeno da po levom boku deluje Dejan Joveljić, a Mirko Ivanić ipak bude na sredini terena, te jedini napadač bude Milan Pavkov.

Sa druge strane Rad se opredelio za nešto iskusniji tim sa Borkom Veselinovićem i Milošem Trifunovićem napred. U startnih 11 je i bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Bainović. Evo startnih 11 dva tima:

RAD: Marković – Tričković, Tanović, Stević, Šipčić – Jovanović, Bainović, Ilić, Petrović, Veselinović – Trifunović.
CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Savić, Milunović, Stojković – Jovičić, Jovančić, Ivanić, El Fardu Ben, Joveljić – Pavkov.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter