0
AdmiralBet ABA Liga

Igokea zaustavljena

Objavljeno: 26.01.13 u 21:12

olimpija

Svaka serija ima kraj pa tako i ova Igokeina. Lider je pao večeras u Stožicama.

Iako su Aleksandrovčani bolje otvorili meč domaći su napravili seriju od 17:4 gde je Roman Prepelič pogodio čak 5 trojki i na kraju se ispostavilo da je to bio ključni momenat meča. Uspela je Igokea preko Jorovića da izjednači na 63:63 ali posle toga je usledila nova serija Olimpije od 6:0 koja otklanja sve nedoumice oko pitanja pobednika.

Fantastičan je večeras bio Roman Prepelič , imao je 22 poena, šut za tri poena 6/12, tri asistencije i pet ukradenih lopti, Blažič je dodao 16 poena i trojku za +6 na samom kraju meča. Kod gostiju iz Laktaša najbolji je bio Korsli Edvards sa 16 poena i tri skoka, dok je Branko Jorović dodao 12 pogodaka, od kojih sedam u poslednjoj deonici utakmice.

I pored ovog poraza Igokea ostaje prva na tabeli sa 3 pobede više od Zvezde i Partizana ali i utakmicom više. Olimpija se sada popela na peto mesto sa skorom 10-9.

U drugoj utakmici odigranoj u istom terminu Solnok je kao gost savladao ekipu Splita sa 70:62.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter