0
Evropske lige

Top rastavio čekić

Objavljeno: 23.01.13 u 23:08

volkot i podolski

U odloženom meču 19. kola Premijer lige Arsenal je na Emirejtsu rasturio ekipu Vest Hema sa 5:1 i tako obradovao navijače posle tri meča bez pobede.
A nije sve krenulo idealno po ekipu Arsena Vengera, jer je Kolison u 18. minutu doveo čekićare u vođstvo. On je prihvatio jednu odbijenu loptu posle kornera na ivici kaznenog prostora, raspalio i matirao Šćešnog koji zaista ništa nije mogao da uradi. Ali Arsenal je brzo oraspoložio svoje fanove, pošto je četiri minuta kasnije Vilšir dodao loptu Podolskom, koji sa 20-tak metara šutira majstorski i donosi svom timu izjednačenje. Mogao je Arsenal do vođstva i u prvom poluvremenu, ali lopta nije htela u mrežu. Ali zato im se sve vratilo u drugom poluvremenu…
U 47. minutu pogađa Olivije Žiru na asistenciju Tija Volkota, a u 53. meč rešava sjajnim pogotkom Santi Kazorla. Kod tog pogotka, ali i kao kod naredna dva asistent je bio sjajni Lukas Podolski. Nemac je u 54. minutu dobio perfektnu loptu od Vilšira, zavrnuo je u kazneni prostor, a tamo je bio Volkot za 4:1. U 57. minutu konačan rezultat postavio je Žiru, koji je petom matirao nemoćnog Jaskalainena posle još jedne akcije koja je išla po levom boku.
U 73. minutu teško se povredio Pots i pauza je trajala deset minuta. za sada nema informacija šta je sa fudbalerom Vest Hema…
Arsenal je sada došao na -4 u odnosu na Totenhem koji je četvrti, ali su tobdžije šeste jer je ispred i Everton sa bodom više. Vest Hem ostaje na 12. mestu sa 27 bodova.

žiru

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter