1
Domaći fudbal

LJUBAV PREMA KLUBU: ‘Bombarder iz Borova’ pomaže Zvezdi u rušenju Napolija!

Objavljeno: 16.09.18 u 10:17

 

Informacije iz prve ruke su potrebne treneru Vladanu Milojeviću da zaustavi Napoli na čelu sa Karlom Anćelotijem.

Uvertira je bila pun pogodak, a od danas pred igračima Crvene zvezde je novi zadatak na debiju u Ligi šampiona. Predstoje dva dana završnog čina kovanja taktike iza zaključanih vrata na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“. Skauting tim je danima u nazad spremao video analizu sa kojom su delimično upoznati igrači, ali tek sledi podela zadataka za utorak i megdan sa Napolijem.

Poziv da pomogne bivšem klubu oberučke je prihvatio bivši as i član zlatne generacije Siniša Mihajilović. Srpski trener je u Italiji preko dve decenije, a predvodio je brojne klubove „kalča“ tako da dobro poznaje tim Karla Anćelotija.

Popularni Miha će svakako svojim informacijama iz prve ruke i po nekim kolegijalnim savetom doprineti da taktika po kojoj je prepoznatljiv stil rada Milojevića bude pun pogodak. Jedno je evidentno da na startu sezone plavici nisu toliko moćni kao kod prethodnog trenera Sarija i sledi šahovska partija, u to ne treba sumnjati.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter