0
Evrokupovi

HEROJI BODRE HEROJE: Legendarna generacija Crvene zvezde dolazi da podrži izabranike Vladana Milojevića

Objavljeno: 05.09.18 u 21:31

Igrači koji su doneli najveću radost i najveći uspeh klubu iz Ljutice Bogdana od njegovog osnivaja, dolaze da podrže neke nove junake.

Oni će na stadionu biti i pratiti prvu utakmicu grupne faze Lige šampiona koju će Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ igrati protiv Napolija.

Slavna generacija koja se tog 29. maja 1991. godine popela na krov Evrope, uveličaće povratak Crvene zvezde u elitno društvo. Čelnici klub crveno-belih poslali su zahtev UEFA-i da nekadašnji igrači predvođeni trenerom Ljupkom Petrovićem izađu pola sata pred start utakmice i obiđu počasni krug.

Prvi je na ovo saznanje reagovao čuveni golman Stevan Stojanović.

– Mnogo sam se obradovao ovom pozivu. I ranije smo se okupljali, ali je ovo poseban povod, jer smo svi presrećni što se naša Zvezda vratila tamo gde joj je i mesto, u krem evropskog fudbala. Očekujem da će se većina igrača odazvati, neće doći samo oni koji baš budu sprečeni, izjavio je popularni Dika.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter