0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Inter i Sevilja startuju jako u gostima, vredi probati na ‘crvene đavole’

Objavljeno: 19.08.18 u 11:35

Malo je falilo da juče prođe tiket, a jedino je omanula Selta tako da danas sledi novi izbor mečeva iz najboljih šampionata u Evropi, koja su počela ovog vikenda.

SASUOLO – INTER 2 (1.65)

Došao je trenutak za osvetu gostiju u Ređo Emiliji pošto je prosle sezone domaćin zaustavio pobednički niz ekipe iz Milana i bilo je teško se vratiti u pravi ritam, a sada su silno pojačani i imaju ulogu favorita.

RADNIK – MAČVA 1 (1.45)

Poznato je da do bodova nije lako doći u Surdulici tako da Šapčani nemaju velike šanse u okrsaju sa domaćinom koji je pikirao nova tri boda pred svojim navijačima.

RAJO VALJEKANO – SEVILJA 2 (1.80)

Najbolji španski fudbal se vraća u predgrađe Madrida i domaćin ima ogroman motiv da dobro startuje, ali se Sevilja nalazi u dobroj takmičarskoj formi i želi da ostvari uspeh.

BRAJTON – MANČESTER J. 2 (1.85)

Znala je ekipa Žozea Murinja da kiksne na gostovanjima u kojima im pripada uloga favorita i danas su na ispitu protiv Brajtona, koji zna da bude neugodan, mada je kvalitet na strani ‘đavola’.

Ukupna kvota na tiketu je 8.69.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter