0
Fudbal

SPORT NA TV: Raspleti u grupama C i D, može li Mesi da spasi Mondijal?

Objavljeno: 26.06.18 u 08:50

Danas najbitniji sportski događaji biće na Svetskom prvenstvu u Rusiji budući da nas očekuju raspleti u grupama C i D.

Fudbalske čarolije se nastavljaju. Rusija je trenutno centar sveta, a kako ovog utorka neće biti drugih događaja u ostalim sportovima, sva pažnja ige na reprezentacije koje se bore za osminu finala.

I danas će se četiri utakmice igrati u dva termina. Najpre je termin od 16 sati rezervisan za duele grupe C u kojima će po atraktivnosti prednjačiti derbi između Danske i Francuske. Njega ćemo gledati na prvom programu RTS-a, dok će na drugom u isto vreme ići duel Australije i Perua.

Kada se radi o  grupi D, ona je nekako atraktivnija jer se tamo Lionel Mesi i Argentinci bore za život u meču protiv Nigerije, a u isto vreme čekaju da Hrvatska ne pusti Island da pobedi, iako je Zlatko Dalić najavio rezervni sastav.

Argentina i Nigerija se od 20 sati sastaju na drugom kanalu Javnog servisa, dok će na prvom ići prenos meča između Hrvatske i Islanda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter