10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ: Dug neće rasti, lakše je igrače prodavati iz Lige Evrope nego ‘srpskog blata’!

Objavljeno: 09.06.18 u 16:13

Na danas održanoj skupštini Crvene zvezde govorilo se o dugovima, ali i načinu na koji je klub u prethodnih 12 meseci zaradio 50 miliona evra.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pre manje od mesec dana u intervjuu za HotSport istakao da je dug između 26 i 29 miliona evra, a na danšnji dan je on oko 29 miliona evra.

– Mnoge interesuje, pa ću reći da je trenutni dug Zvezde oko 29 miliona evra. Imali smo 53 miliona evra duga ranije, prepolovili smo tu cifru i mislim da se dug više neće povećavati. Važno je da ne trošimo više nego što zarađujemo. Da bi Zvezda poslovala pozitivno, potrebno nam je jedno učešće u Ligi šampiona – istakao je Zvezdan Terzić, a preneo je Mondo.

Generalni dirketor Crvene zvezde je istakao da klub danas mnogo lakše i skuplje prodaje svoje igrače, a razlog je učešće u Ligi Evrope.

– Ipak, sada je mnogo lakše praviti novac, lakša je naša pozicija u pregovorima sa sponzorima, kao i formiranje cene igračima. Nije isto kada se prodaje igrač iz Lige Evrope ili kada pokušaš da ga prodaš iz ‘blata naše lige – rekao je prvi operativac crveno-belih.

Za kraj je objašnjeno kako je FK Crvena zvezda inkasirao 50 miliona evra u prethodnih 12 meseci.

– Klub je prihodovao za dve godine 50 miliona evra – 25 od transfera, 8 od Gasproma, 7 od UEFA bonusa, 3 od ulaznica, 2 od Telekoma Srbije… Sve potpuno legalno funkcioniše. Ništa ne radimo, niti smo radili, u sivoj zoni. Skoro 10 miliona evra je Crvena zvezda uplatila u budžet Sribje. Došli smo do statusa firme koja može sama da posluje. Ono što je najvažnije i najveći kapital koji smo u vremenu za nama ostvarili jeste da smo doveli kvalitetne ljude koji danas rade u Crvenoj zvezdi – zaključio je Zvezdan Terzić.

0
0
10 Komentara
  1. Znate li sta je najgore,to sto see muti u zvezdi I u partizanu,pa zar mislite da je partizan onih sedam titula osvojio na posten nacin.I tako mi prebacujemo loptu sa jednih na druge,grobari na nas,mi na njih, a lopovi oba kluba kradu.Pa partizan je za kratko vreme zaradio 100 miliona evra za transfere,a nije nikada doveo igraca preko million.Evo sada im Suma bio najskuplji,a I tu su samo oprali pare,kao sto I zvezda radi.Dok se klubovi nee privatizuju od naseg fudbala nema nista.I to je to

    0
    0
    Odgovori
  2. Trenutno, Srbija je jedan veliki cirkus u kome loši klovnovi glume a podržavaju ih još gori pajaci, isijavajući iluzije!

    0
    0
    Odgovori
  3. nista novo … DOK PLJACKA naroda traje … DUG, DUGOVI …. ce se smanjivati … ALI … i PLJACKI ce doci kao i ovim ljudima … u i oko zveze !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Терзињо нама делијама замазује очи.Гробари довели одличног Гомеша,а враћају Леонарда.Сумњам да ће мо имати јачу екипу него прошле год .Волио би да доведемо и Иванића и Чаврића и Јефтовића,већ сада тражи алиби и као жао му због Цска,а довели у јануару само Бена а продали Боачија и Кангу

    0
    0
    Odgovori
  5. Shto bi rek’o Mobi Dik
    Ljubomoran sam na vetar, shto ti kosu dira
    Ljubomoran sam na kishu, shto ti znoj sa lica skida…
    Hahahahahahahaha
    Pa vi ste, glodjoshi, stvarno komendija.
    Ali mi je drago zbog vas
    Hahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  6. Koliko ste legalni to ćemo da vidimo kad ovaj ode sa vlasti…a za tebe nema problema,ti kontas da ćeš opet na doskolovavanje…a sto se tiče našeg blata ,pa sto naprsviste sav onaj cirkus oko “osvajanja”titule blata

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter