2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ŠAMPION SLOVENIJE TRAŽI TRENERA: Stolica po Mandarićevom ‘ukusu’!?

Objavljeno: 08.06.18 u 18:20

Olimpija iz Ljubljane osvojila je titulu ispred Maribora, ali je ostala bez prvog trenera Luka Elsnera koji je otišao u Belgiju.

Bogati vlasnik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić sada traži naslednika, a jedan kandidat je Srbin. I to ozbiljan. Naime, pregovori između Milana Mandarića i Ilije Stolice su počeli. Ako sve bude utanačeno bivši trener Vojvodine bi ‘zelene’ trebalo da vodi ka Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Ilija Stolica je trenerskim poslom počeo da se bavi 2014. godine kada je vodio mladi tim Srbije do 16 godina. Od klubova radio je u Voždovcu i Vojvodini. Od prošlog leta je nezvanični kandidat za klupu Partizana, ali svoju šansu još uvek nije dobio.

0
0

2 Komentara

  1. Samo im ovaj indijanac fali, da ih ukanali kao Vosu, potrosio je 350000 na prelazni rok, napunio dzepove mrnadzerima i prosecnim igracima, i pobegao glavom bez obzora posle par kola…

    0
    0
    Odgovori
    • O čemu breee pričaš!!? Ti Stolicu i menadzere stavljas u isti koš!??
      Ti zemljače ili si ostrašćeni navijač ili u Srbiji ne živiš…a pored Ilije Stolice ti u životu nisi ni prošao.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter