0
Fudbal

U SUSRET MONDIJALU: Naredni protvnik Srbije poražen od Rumunije (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.18 u 19:55

Fudbalska reprezentacija Srbije kreće put Austrije gde će odraditi poslednju fazu priprema pred start Mondijala u Rusiji.

Već u ponedeljak 4. juna prvi ‘sparing partner’ našem timu biće Čile. Za Južnoamerikance duel sa ‘orlovima’ neće biti prvi, tim koji se nije plasiroa na Svetsko prvenstvo danas je u Austriji igrao protiv Rumunije i poražen je sa 3:2. Ruku na srce bez svoje dve najveće zvezde Artura Vidala i Aleksisa Sančeza.

Rumunija je povela u 13. minutu golom Stancijua u 13. minutu na asistenciju Benzara. U 30. minutu Čile je ostao sa igračem manje, pošto je isljučen napadač Kastiljo. Ipak, samo dva minuta kasnije posle prekida glavom za izjednačenje precizan je bio Maripan.

Čile je u 52. minutu preokrenuo golom Rejesa. Rumunija je do izjednačenja stigla u 66. minutu golom Deaka posle sjajne asistencije Čipčijua. Pobedu ‘istočnim komšijama’ donelo je nesuđeno pojačanje Crvene zvezde Budesku golom u 84. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter