0
Evropske lige

Espanjolu prijali preokreti

Objavljeno: 18.01.13 u 23:07

La Liga logo

U prvom meču 20. kola Primere Espanjol je savladao Majorku sa 3:2 u meču na kome su viđenma dva preokreta. Espanjol je poveo fantastičnim golom iz slobodnjaka Simaoa u 16. minutu, ali je Hektor Moreno kardinalno pogrešio u 35. minutu i omogućio Đovaniju Dos Santosu da izjednači. A već na poluvremenu Majorka vodi i to golom bivšeg igrača plavo-belih Havija Markeza u 42. minutu – udarac sa 20-tak metara, ne toliko jak, ali je Kasilja bio pokriven i nije stigao da interveniše.

Ipak Espanjol u drugom poluvremenu dolazi do preokreta. Prvo je Verdu u 68. minutu izjednačio sa bele tačke, a u 81. minutu gosti ostaju sa desetoricom posle isključenja Lune. Samo dva minuta sa igračem više je bilo dovoljno Espanjolu da povede pogotkom Baene. Imao je Longo priliku da reši meč, ali je propustio u 92. minutu i umalo to nije kažnjeno na brutalan način. Poslednja šansa u petom minutu nadoknade, Hemed sa pet metara neometan promašuje čitav gol i verovatno treneru Kaparosu uručuje otkaz…

Espanjol je sada 14. na tabeli sa 21. bodom, dok je Majorka ostala na poziciji 18 sa samo 17 bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter