2
Evropske lige

12.11.16 - Wales v Serbia, FIFA World Cup Qualifier 2018 - Nikola Maksimovic of Serbia holds off Hal Robson-Kanu of Wales

ODLIČNA POLUSEZONA: Zimus je stigao u Rusiju, preko leta neće menjati državu, ali ni posle…

Objavljeno: 08.05.18 u 09:51

Najskuplji defanzivac u istoriji Srbije Nikola Maksimović mogao bi i definitivno da napusti Italiju i preseli se u Rusiju.

Napoli je Nikolu Maksimovića kupio za 26 miliona evra iz Torina. Ipak, podno Vezuva Srbin se nije naigrao fudbala, Mauricio Sari mu nije pružio šansu, te je zimus napustio San Paulo. Nova destinacija bila je Moskva i šampion Rusije Spartak, a cena pozajmice bila je dva miliona evra.

Nikola Maksimović se vratio na prave staze i odigrao je sjajna tri meseca u Premijer ligi Rusije. Spartak se bori za direktan plasman u Ligu šampiona, a ako se u poslednjem kolu izbori za drugo mesto i ‘elitu’, tim sa Otkritije arene bi mogao da otkupi ugovor srpskog defanzivca.

Navodno, Spartak iz Moskve je spreman da plati oko 14 miliona evra. Ipak, veliko je pitanje želi li srpski reprezentativac da ostane u Rusiji. Jedno je siugrno, neće žuriti, leto će provesti u najvećoj zemlji sveta zbog nastupa za Srbiju na Svetskom prvenstvu, a ako bude bio standardan i dobar, moći će da bira stranu sveta na koju će otići.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter