0
Evropske lige

KLOP NOVINARIMA: Najvažniji meč u karijeri? Čelsi u nedelju

Objavljeno: 04.05.18 u 17:21

Veoma bitan period je ispred Liverpula za krunisanje već veoma dobre sezone na Enfildu.

Premijer liga se bliži kraju, ali je borba za Evropu u Engleskoj u punom jeku.

Dosta toga rešavaće se u nedelju kada budu igrali Liverpul i Čelsi na stadionu crvenih. Ukoliko izabranici Jirgena Klopa savladaju londonski tim, definitivno će biti u prve četiri ekipe Premijer lige na kraju sezone, što nije slučaj i ako dođe do poraza.

– Oba meča koja su pred nama su izuzetno važna, govorio sam to i ranije. Rekao bih da imamo dva polufinala – protiv Čelsija i protiv Brajtona. Nema mesta razmišljanju o bilo čemu drugom u ove dve nedelje. Ono što je pitanje bez odgovora u ovoj situaciji je – kako da igrači ostanu sveži. Moramo da obavimo posao do kraja. Ne možemo donositi odluke o odmaranju igrača. Pauza bi svima dobro došla, ali dobro je kada su mečevi u sredu pa u nedelju. Bilo bi problematično da igramo u subotu. Borili smo se veoma naporno do sada i treba da završimo posao na pravi način, izjavio je Jirgen Klop.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter