1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OFANZIVNI ĐUKIĆ: Trener Partizana nema šta danas da izgubi, da li je ovo tim? (SASTAV)

Objavljeno: 14.04.18 u 09:25

Problem za Partizan bi moglo da bude to što bi u postavi lako moglo da se nađe tri debitanta u derbijima, Zoran Tošić nije dovoljno spreman.

Sedam mečeva uključujući i proslogodišnje finale Kupa Srbije Partizan nije poražen od Crvene zvezde na oba stadiona, tako da gosti imaju svoj cilj u 157. večitom derbiju, a kako saznaje HotSport, trener Miroslav Đukić je pripremio i „iznenađenje“ u startnoj postavi. Nisu to ponovo dva klasična napadača Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba, već odluka da od starta nastupe dva mlada igrača Svetozar Marković i Armin Đerlek. Tandem bivših omladinaca odigrao je pet prethidnih mečeva i imaju izgleda prednost, pošto Milan Mitrović i Zoran Tošić nisu nastupali mesec dana.

Jedan od debitanata biće i Saša Zdjelar, a ostatak ekipe bi trebalo da čine standardni prvotimci. Kapitensku traku nosiće Miroslav Vulićević.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. G Miletić, Marković, N. R Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek (Tošić) – Tavamba i Ožegović.

0
0
1 Komentara
  1. Naravno da nema! Titulu je davno izgubio, pa bi danas trebao da ubaci mlade snage na kaljenje. Meni je zao, ali danas 1 na bivsoj „Marakani“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter