0
Evroliga

EPILOG SUKOBA: Evroliga preinačila kaznu vlasniku Panatinaikosa

Objavljeno: 27.02.18 u 20:17

Već duži period tinja rat između Dimitrisa Janakopulosa i rukovodstva najelitnijeg evropskog takmičenja, nakon kojeg je prvi čovek „zelenih“ dobio zabranu prisustva utakmicama.

Evroliga je Janakopulosu najpre zbg učestalih komentara na račun suđenja i sukoba sa navijačima Fenerbahčea zabranila da u narednih godinu dana prisustvuje mečevima pod njenim okriljem, ali je danas ona preinačena.

Tako je vlasniku Panatinaikosa sada kazna umanjena na pet meseci prisustva košarkaškim mečevima, uz novčane penale u iznosu od 60.000 evra.

Iako je kazna umanjena u odnosu na prvobitnu, ne verujemo da će to zadovoljiti Jankopulosa koji je tražio da se ona potpuno ukine, a nakon što je Evroliga to odbila najavio je čak i referendum među navijačima, na kome bi se glasalo o napuštanju najelitnijeg evropskog takmičenja.

Takođe na utakmici sa Baskonjom u „OAKA“ areni, navijači atinskog tima izviždali su himnu Evrolige, a igrači su odbili da tokom njenog intoniranja izađu na parket.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter