0
Evropske lige

Kristijano Ronaldo

NOVE INFORMACIJE: Dva evropska velikana ušla u rat za Kristijana Ronalda, novac spreman!

Objavljeno: 30.12.17 u 15:18

Vest koja je danas prostrujala svetom fudbala, a po kojoj je Kristijano Ronaldo traži od Florentina Pereza da ga proda, potvrđena je i od strane medija iz Engleske, koji su objavili da je već započeo rat za potpis Portugalca!

Ronaldo je zatražio od Pereza da ga proda po ceni od 100 miliona evra, a javili su se i prvi timovi zainteresovani za ovaj transfer.

Iako je izvesno da će ih biti još, čini se da su dve opcije koje slede ipak i najrealnije.

Prva jeste povratak u Mančester Junajted. Žoze Murinjo pokušava da napravi tim koji će biti kadar da se bori za titulu šampiona Engleske. Mančester Siti je u ovom momentu daleko kvalitetniji, ali ne toliko da jedno ime kalibra Ronalda ne bi promenilo stvari u korist Junajteda. Novac nije problem, Ronaldo voli da radi sa Murinjom…

Druga jeste odlazak u Pariz. Ronaldo je poznat, pored fudbala, i po izuzetno izgrađenom stajlingu, pa nema sumnje da bi rado bar jedan deo karijere proveo u Parizu. A tu je i mogućnost saradnje sa Nejmarom, Mbapeom i Kavanijem, mada je pitanje da li bi pristao da deli „slavu“ sa Brazilcem

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter