3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ O ODNOSU SA TERZIĆEM: Drago mi je zbog FK, ne viđamo se i neka tako ostane

Objavljeno: 10.11.17 u 19:22

U opširnom intervjuu za navijački portal RedStarBelgrade generalni direktor FK Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o odnsou sa KK Crvena zvezda i njenim predsednikom.

Tada je prvi operativac fudbalske sekcije crveno-belih istakao da se ne viđa sa Nebojšom Čovićem i da je takav odnos najbolji. Sada je prvi čovek KK Crvena zvezda imao priliku da odgovori.

– Izuzetno mi je drago da konačno i naš FK ima rezultate u Evropi, jer su košarkaški, rukometni, vaterpolo, odbojški, kik-boks, džudo, atletski i svi ostali klubovi, deoSportskog društva Crvena zvezda, jednog od najtrofejnijih na svetu. I svi se radujemo tim uspesima, jer to tako treba i mora da bude – rekao je Nebojša Čović za RedStarBelgrade i ddao:

– Istina je da se direktor fudbalskog kluba, i ja, kao predsednik košarkaškog i potpredsednik Upravnog odbora SD, ne viđamo. Ne vidim ni kako bismo, s obzirom da direktor reče „da radi 24 sata dnevno“. Inače smo „dva sveta različita“ u mnogo čemu. Bez dodirnih tačaka, s obzirom na potpuno različita životna interesovanja. I tako neka ostane – poručio je Nebojša Čović.

Podsetimio, KK Crvena zvezda večeras od 20.45 igra meč 6. kola Evrolige protiv Unikahe u Malagi.

0
0
3 Komentara
  1. Čoviću tebi je bolje da se zaptas koga si postavio za trenera svoje ekipe i ko ti je birao pojacanja i po kojem kriterijumu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter