0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ SE OGLASIO PRED DERBI: Srpski vezista imao poruku za navijače Čelsija

Objavljeno: 01.11.17 u 18:55

Srpski reprezentativac će se u nedelju vratiti na „Stamford Bridž“, prvi put od kako je odatle prešao u redova Mančester Junajteda.

„Plavci“ su prodajom Nemanje Matića napravili veliiku grešku a njihove partije iz ove sezone su najbolji pokazatelj tome. Vezni red Čelsija nije isti bez srpke „radilice“, dok su sa druge strane „crveni đavoli“ dobili ono što im je neophodno na sredini terena.

Utakmica između Čelsija i Mančestra, koja je na programu u ndelju, biće prilika da se Matić vrati na „Stamford Bridž“, gde je proveo tri ipo sezone. Srpski internacionalac je u izjavi za medije rekao da ne zna kako će navijači reagovati na njegov povratak, kao i da ne oseća nikakav pritisak.

– Mislim da sam navijačima Čelsija pokazao kvalitet kada sam igrao tamo, osvojili smo dve titule i dva kupa i nema potrebe da im nešto dokazujem. Proveo sam lepe trenutke na Stamford Bridžu, tri i po godine i naravno da će osećaj biti specijalan, ali ako nekom treba da se dokazujem to je moj novi klub- rekao je Matić i dodao:

– Kada sam igrao za Čelsi uvek sam davao 100 odsto i siguran sam da će oni to umeti da cene. A ako i ne umeju, ne zanima me previše- zaključio je Matić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter