0
Evropske lige

SERIJA A: Udineze deklasirao Sampdoriju, Bolonja bolja od Đenove (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.17 u 23:10

Odigrana su prva dva meča 6. kola italijanske Serije A, a klubovi iz Đenove doživeli su poraze.

Udineze je deklasirao Sampdoriju rezultatom 4:0, dok je Bolonja na Marasiju savladala Đenovu minimalnim rezultatom 1:0.

Udineze je na Friuliju poveo golom Rodriga De Paula u 27. minutu koji je bio precizan sa bele tačke. Samo dva minuta kasnije, napadač gostiju Edgar Bareto zaradio je žuti karton, da bi 11 minuta posle toga dobio još jednu javnu opomenu, samim tim i isključenje.

Udineze je u 66. minutu duplirao prednost, a ovoga puta siguran izvođač najstrože kazne bio je iskusni Maksi Lopez. Isti igrač postigao je gol i u 85. minutu, a konačan rezultat postavio je Fofana, ponovo sa kreča, u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

Fudbaleri Đenove i dalje nemaju pobedu u Seriji A. Pobednika je rešio argentinski napadač Rodrigo Palasio u 73. minutu. Srpski internacionalac Darko Lazović igrao je od 61. minuta za Đenovu kada je zamenio Alesandra Rosija. 

Na žalost, ovaj meč obeležio je i incident na stadionu Marasi u kojem je novinara televizije Telenord Pinućija Brencinija udario jedan od vođa navijača Đenove.

ITALIJA 1 – 7. KOLO

Subota
Udineze – Sampdorija 4:0 (1:0)
(De Paul 27, Lopez 66, 85, Fofana 90+5)

Đenova – Bolonja 0:1 (0:0)
(Palasio 73)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter