0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVE JE POZNATO: Evo kada ćemo gledati Tea, a kada Bogdana i Kalinu na ‘fajnal-foru’ Evrolige

Objavljeno: 03.05.17 u 17:54

Završni turnir Evrolige ove godine održava se u Istanbulu od 19. do 21. maja.

Sinoć su postali poznati svi učesnici ‘fajnal fora’ Evrolige u Istanbulu, a četvrti učesnik je Olimpijakos, koji će na završnom turniru ići na CSKA iz Moskve.

Njihov polufinalni okršaj igraće se u petak, 19. maja, od 17:30h, na šta smo nekako navikli kada se radi o timovima Miloša Teodosića, pošto ga uglavnom gledamo u predvečernjem terminu.

Naravno, u tom meču ne treba zaboraviti ni Nikolu Milutinova, centra tima iz Pireja, koji ima sasvim pristojnu minutažu u drugom delu sezone.

Sa druge strane, drugi meč polufinala između Fenerbahčea i Real Madrida doneće podjednako mnogo uzbuđenja. U tom susretu takođe će Srbija imati ‘svoje adute’, Bogdana Bogdanovića i Nikolu Kalinića, kao i Željka Obradovića na klupi, uslovno rečeno, domaćeg tima.

Duel ‘kanarinaca’ i ‘kraljeva’ je po planu tri sata posle početka prvog polufinala, odnosno, od 20:30h.

Subota, 20. maj, će biti slobodan dan, a u nedelju, 21. maja će se od 17 časova igrati za treće mesto, dok je veliko finale zakazano za 20 časova, nakon čega ćemo dobiti novog, ili starog, šampiona ‘starog kontinenta’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter