0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

SADA I DEFINITIVNO: ‘NBA otkaz’ koji bi mogao da pomogne Srbiji na Eurobasketu (FOTO)

Objavljeno: 09.04.17 u 18:09

Kako prestižni ‘Eurohups’ javlja, Francuska će ipak biti znatno oslabljenja na pvenstvu Evrope.
Šarlot je izgubio i matematičke šanse da se nakon poraza od Bostona nađe u plej ofu NBA lige, tako da će ovo leto biti ključno za taj tim.

Dan nakon pomenutog meča, Nikolas Batum je objavio da će ovog leta trenirati za sledeću sezonu najjače košarrkaške lige u Šarlotu i da neće moći da pomogne Francuskoj.

Ovo je drugi put da Batum neće moći da pomogne svojim zemljacima, već duže vreme se spekulisalo o ovoj odluci a sada je i zvanična:

– Posvetiću se franšizi Hornetsa, vratiću se na teren tokom leta kako bih radio na sebi. Jednom ću odvojiti leto da radim na sebi. To je potrebno i timu, a potrebno je i meni. Moram da doprinesem ekipi onako kako se to od mene očekuje. Ovo je bila jedna od najtežih odluka u mom životu, kazao je 28-godišnjak.

Francuzi nisu u grupi sa selekcijom Srbije, ali su uz naš nacionalni tim i Španiju jedni od glavnih favorita za rivale u završnici turnira.

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter