11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ‘UDARIO’ NA KOŠARKU: To ne može da se uporedi, taj sport igraju tri zemlje! (ANKETA)

Objavljeno: 06.02.17 u 11:53

Crvena zvezda vredno trenira na Kipru, jer je pred njom težak zadatak, sačuvati prednost od šest (tri boda) nad drugoplasiranim Partizanom i odbraniti titulu prvaka.

Prvotimcima se na ‘rajskom ostrvu’ pridružio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. On je došao da vidi da li je sve kako treba i reši tekuće probleme ako ih ima. U razgovoru za Informer je govorio o Partizanu, mogućoj prodaji najboljih igrača, ali i uspehu košarkaša Crvene zvezde u Evroligi, što bi moglo da ‘naljuti’ Delije.

– Ako po budžetu niste među 300 klubova Evrope, sa kojim pravom tražite da na sportskom terenu budete među 32?! KK Crvena zvezda je po budžetu u TOP 20 evropskih timova. naravno da se radujemo svakom njihovom supehu, ali svako poređenje fudbala u košarke je zlonamerno. Prosto konkurencija je drugačija. Košarka se ozbiljno igra u tri države u Evropi. Pored toga, naša reprezentacija osvaja evropske i svetske medalje, što se u fudbalu nikada nije dešavalo – kritičan, ali i relativno tačan bio je Zvezdan Terzić.

Da li se slažete sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
11 Komentara
  1. A odakle odjednom novac juce osnovanom kk frankenstajn-mutantu da bi po budzetu bio svrstan medju TOP 20 u EL..???!!! .!. XXAAXXAA .!.
    Terza je poceo da pljuje po ULJEZU (citaj-mutantu) U SDcz, juce osnovanom, a koji je PRIGRABIO ime, grb i izrentirao narikace sa servera, izgleda da je tvorzic u sukobu, kao i Dzaja sa buducim aboliranim licem’, a koji ipak nije bio pionir sdcz, nego je bio PIONIR PARTIZANA, iz kog je odstranjen zbog VIDLJIVIH ANOMALIJA, kako u izgledu, tako i u ponasanjuuuu.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od ovog lika ovde na slici, na čelu sa Čovketom Naočarićem-Gledićem nema većih kriminalaca na Balkanu i šire, prate ih u stopu rukovodioci propalog Partzana.a za njima, nepismeni i korumpirani rukovodioci FSS-a.Fudbalski sport nam vode najveći kriminalci i mafijaši i najnepismenija bulumenta, ali su vrlo pismeni kada treba nameštati rezultate i uzimati procenete od transfera.

    0
    0
    Odgovori
  3. sta to prica … covek sumnjive proslosti i sadasnjosti ???? medju 300 cega : to samo moze biti po sportskoj uspesnosti … a po DUGOVIMA, LAZIMA, PREVARAMA, PLJACKAMA NA TERENU i VAN NJEGA ste prvaci sveta …AKO … FIFA drugcije ne kaze … moze vam i tu itulu oduzeti. dr. terza proba i kkcz-FMP da u ovim statistikama … po malo iskoristi i da situaciju … predstavi kako nije (inace omiljeni predmet-nauka statistika je i predsednika zvezde u senci …). coviceva zvezda sa budzetom u evropi … tu je sa budzetom (kakav niko u regionu nikad imo nije) medju prvih od 5-10 klubova … ali … treba na svaki moguci nacin opravdati sdcz i njenu filijalu iz beogradskog predgradja-zeleznik za: OGROMNE ULOZENE OPLJACKANE PARE OD PONIZENOG NARODA … A ZA SPORTSKE REZULTATE NIKAKVE … najbolji primer za to je sinocna kosarkaska predstava izmedju udruzenje taksista i te i takve … kkcz. dobro, izdrzasmo ovih 5 godina HARACA i ZULUMA … jos malo pa ce i tom ZLU doci kraj.

    0
    0
    Odgovori
  4. Moram da se složim sa ovim strašno nesimpatičnim čovekom! Konkurencija u fudbalu i košarci je neuporediva! Ne mogu se porediti ni evropska takmičenja u ta dva sporta! U fudbalu se jasno znaju pravila za učešće u evropskim ligama i prvak svake zemlje može kroz kvalifikacije da igra ligu šampiona! Barem ima neku šansu! Ljudi, u košarci je smejurija! Nema nikakvih jasnih pravila! Zato je i fudbal barem 5 puta gledaniji!

    0
    0
    Odgovori
    • Cinjenica je da je u fudbalu mnogo veca konkurencija i da se igra gotovo svuda na planeti,negde je najpopularniji,negde nije medju vodecim ali to uglavnom u nekim nebitnim drzavama.Ali,reci da se kosarka igra samo u 3 drzave je idiotizam jer to nije vaterpolo.Fudbal jeste najpopularniji sport kod nas i u Evropi ali odmah za njim ide kosarka.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter