0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: U centru pažnje derbi na ’Stamford Bridžu’, Šalke gostuje u Minhenu a tu su i mečevi ABA lige.

Objavljeno: 04.02.17 u 08:45

Došao je i vikend a to znači da je pred nama izuzetno bogat sportski dan, u kome će pretežno dominirati fudbalski derbiji kojih danas ima dosta u ponudi.

Dan će otvoriti utakmica španske Primere između Malage i Espanjola a od 13h na trećem kanalu Sport kluba, a samo pola sata kasnije čeka nas prava fudbalska poslastica na „Stanford Bridžu“ gde će Čelsi će u derbiju kola Premijer lige dočekati Arsenal.

Na kanalima Sport kluba nas očekuje još jedan derbi i to iz Španije, gde će od 16:15 Barselona dočekati Atletik Bilbao a tu je takođe i još jedan meč Premijer lige u kojem će se od 18:30 sastati Totenhem i Mdlzbro.

Na kanalima Eurosporta imaćemo priliku da pogledamo dva derbija nemačke Bundeslige, gde će se od 15:30 najpre sastati Bajern Minhen i Šalke, dok će tri sata kasnije snage odmeriti Dortmund i Lajpcig.

Kanali Arena sporta su danas pretežno rezervisani sa ABA ligu, pa ćemo tako imati prilike da vidimo duel Krke i Mega Leksa od 17h, dva sata kasnije sastaju se Mornar i Cedevita dok će od 21h Karpoš dočekati ekipu FMP-a. Takođe tu je i duel Serije A između Bolonje i Napolija koji startuje u 20:45h.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter