0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MILOŠ TEODOSIĆ: Idem u NBA sigurno, ali pre toga jedan tim ima prednost…

Objavljeno: 18.01.17 u 18:43

Srpski plejmejker izabran je za najboljeg evropskog igrača u 2016. godini, a kako sam kaže nju će pamtiti do kraja života.

Miloš Teodosić je potvrdio da će jednog dana sigruno zaigrati u NBA ligi, ali da ne zna kad tačno, to jest da li će se to desiti baš ovog leta kada mu ističe ugovor sa CSKA Moskvom.

– Za mene je 2016. godina bila najbolja, osvojio sam Evroligi i došao do srebra na Olimpijskim igrama. Da li ću otići u NBA ligu? Da, sigurno da hoću, ali kada, ne znam. CSKA iz Moskve se pita, oni imaju prednost u pregovorima za novi ugovor. Da li imam ponude od Memfisa, Jute, San Antonija i Hjustona? Nisam ih dobio, tako da o tome nemam šta da kažem – rekao je Miloš Teodosić za MocartSport, a preneo je Sportando.

RANE PEKU: Reprezentativac Hrvatske oštro protiv ‘nezaslužene’ nagrade Teodosiću (VIDEO)

Teo misli da je velika greška to što mladi igrači bez evroligaškog iskustva idu pravo u NBA ligu gde uglavnom sede na klupi.

– Greška. Makar za mene. Ja volim da igram, ne volim klupu i ne bih pristao ni na kakav ugovor ako treba da sedim na klupi. To i jeste moj uslov za odlazak u NBA – istakao je srpski kapiten.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter