0
Košarka

Klipersi odrali Kelte

Objavljeno: 28.12.12 u 09:37

Grifin

Najbolji niz pobeda u istoriji Los Anđeles Klipersa nastavlja da se povećava. Do 15 uzastopne pobede u ovom šampionatu Klipersi su stigli na impresivan način jer su na svom parketu odrali Boston Seltikse 106:77!

Već u prvoj četvrtini Klipersi su „sazidali“ dvocifrenu prednost koju su u nastavku meča samo uvećavali. Svi, ali bukvalno svi igrači Klipersa sinoć su se upisali u listu strelaca, a najefikasniji je bio Džamal Kraford sa 21 košem.

Blejk Grifin meč je završio sa 15 poena, Kris Pol imao je 11 asistencija, dok je Lamar Odom uhvatio 13 lopti.

Kod Sletiksa je Kevin Garnet imao 16 poena, Pol Pirs ubacio je 12, a Redžon Rondo 10 koševa.

Oklahoma Tandersi su na svom parketu tek posle produžetka pobedili Dalas Maverikse sa 111:105.

Gosti su veći deo utakmice bili u zaostatku da bi nekako uspeli da izbore produžetak u kome su bili bolji tim.

Serž Ibaka imao je savršeno veče koje je okončao sa 19 poena i 17 skokova. Kevin Durent postigao je 40 poena, ali nije ubacio ni poen u produžetku pa je odgovornost na sebe preuzeo Rasel Vestbruk pa je u tom delu igre ubacio 8 od ukupno 16 poena koliko je postigao.

Neočekivani starter u ekipi Maveriksa Deren Kolins bio je najefikasniji sa 32 poena uključujući i trojku koja je uvela meč u produžetak.

Dirk Novicki je odigrao svoju drugu utakmicu posle povrede i završio je meč sa 9 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter