8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO;STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Nadam se da ćemo uz pomoć ‘Deda Maraza’ rešiti probleme igračkog kadra!

Objavljeno: 26.12.16 u 22:53

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je večeras da je ova godina bila uspešna zahvaljujući velikom naporom svih u klubu i izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti dobri rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije.

– Iza naših rezultata stoji rad svih struktura u klubu, od igrača, trenera do zaposlenih, koji su uložili veliki napor. Biće nam potrebna podrska, živimo u ambijentu gde se ne praštaju uspesi, a za to nam je podrška navijača. Polako gradimo rezultate, bez euforije, sa još više rada i međusobnog poverenja – rekao je Čović na novogodišnjem koktelu kluba u hotelu Kraun plaza.

On je svim igračima Zvezde, od mlađih selekcija do prvog tima, poželeo zdravlje u novoj godini.

– Suočavamo se sa utakmicama kao na traci ove sezone, a rezultati u ABA ligi i Evroligi su izvanredni. Zvezda je instituacija, ma ko bio na njenom čelu, a u 2017. godini želimo da odbranimo ono što smo osvojili, neće biti lako, ali je realno – naveo je Čović.

On je priznao da postoje određeni finansijski problemi, ali da veruje da će klub uspešno prebroditi taj period.

– Kao državni bankomat smo se u mehanizmu pokvarili, pa nismo sve obaveze izmirili. Izvinjavam se igračkom kadru, verujem da ćemo uspešno prebroditi taj period. Imajući u vidu da je Deda Mraz ‘crveno-beli’ nadam se da će nam biti podrška – zaključio je Čović.

Trener Dejan Radonjić istakao je da je ponosan sa rezultatima i igrama u ovoj godini.

– Izazovi slede u novoj godini, branimo trofeje, svi će hteti da nas pobede, ali moramo biti jači od svih. Neophodno je da budemo skromni i oprezni – poručio je Radonjić.

Koktelu Crvene zvezde prisustvovali su igrački kadar na čelu sa trenerom Dejana Radonjićem, rukovodstvo kluba, nekadašnji igrači, dok je među mnogobrojnim gostima bili košarkaši FMP-a iz Železnika.

0
0
8 Komentara
  1. ovo je slika i prilika … Srbije. covek sa ovakvim profilom, biografijom, radom od 1988 godine do danas … se na ovako cinican (da ne upotrebim druge izraze …) nacin obraca naciji-narodu Srbije u proteklih 5 godina … je isklucivo zasluga brace vucic. covicevo delovanje i rad u sportu-kosarci ima samo jedan cilj : DA SA SEBE SKINE SVU PROSLOST I SADASNJOST U ONOME STA JE I KAKO RADIO … DA BUDE ABOLIRAN-POMILOVAN … na svaki moguci nacin … svi predmeti da zastare ( samo jeda nikad nece zastareti … trazi se resenje da se na svaki nacin stavi van snage … sto se vidi iz dokumentacije koju poseduje, covek koji je znao zasto cemu kad zatreba … niko se ne zapita …). covic kao kosarkas u pokusaju u kk partizanu … covek kao nekav sporski radnik-funkcioner … koji je od te kosarkaske INSTITUCIJE KK PRTIZAN 20 godina (kad je na politickoj sceni zario i palio …) na sportskom polju-parketu dozivljavao poraze … od kk partizana, imao je potrebu da se sveti … i pre 5 godina za tu nameru nadje partnere u navijacima zvezde sa severa braci vucic i … INTERESI IM SE POKLOPISE A RAZLOZI IH UJEDINISE … covicevi nastupi i rezultati tog i takvog rada su vidljivi … covica u proteklih 5 godina to iz dana u dan potvrdjuju … da je u nameri na korak … korak koji je tako blizu a i tako daleko … nastupi mu bas NE idu fise tako na ruku.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo jos da vam skrese Vucic penzije za 10 % . Zvezdi su potrebne pare a vi se snadjite . Odgovaram na tvoje gluposti , glupostima .

      0
      0
      Odgovori
  2. ..ni STO crvenih DEDA Mrazeva ti nece pomoci, ONI uslise molbe dobre dece, bez greha i ciste savesti, sto se u tvom ‘slucaju’ ne bi moglo reci.. KRIV si k’o DJAVO i goreces u paklu cz-ea ako ima pravde, casti i postenja u SRB. .!. XXAAXXAA .!.
    ………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter