0
Evropske lige

Stouk srušio i Liverpul

Objavljeno: 26.12.12 u 22:46

Džouns proslavlja gol

Odigran je i poslednji meč dana kada je u pitanju 19. kolo PRemijer lige, Stouk je savladao Liverpul sa 3:1 i tako nastavio seriju bez poraza, koja je sada čak devet mečeva!
A sjajno je susret otvorio Liverpul! Već u prvom minutu je dosuđen penal i to prvi ove sezone za crvene sa Enfilda, oboren je Suarez, a siguran sa bele tačke bio je Stiven Džerard. Međutim, kratko su se radovali gosti jer je već u petom minutu Džon Volters izjednačio (Škrtel se u krucijalnom momentu okliznuo), a u 12. je na semaforu pisalo 2:1 – Vilan je izveo korner, a na drugoj stativi loptu dočekao Kenvajn Džons i zatresao mrežu.

Na startu drugog poluvremena Liverpul je imao priliku da izjednači, posle prodora Sterlinga, pa odmah sledi kazna i drugi gol Džona Voltersa u 49. minutu za potvrdu pobede Stouka. Suarez je do kraja meča dobio žuti karton zbog simuliranja penala, a Liverpul je doživeo novi, šesti poraz u sezoni.

Stouk je sada ispred Liverpula i ima 28 bodova na osmom mestu, a Liverpul je jedno mesto iza sa 25 bodova i sve dalje od mesta broj četiri koje vodi u LŠ.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter